2011. július 28., csütörtök

Amis, Martin: A második gép - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A második gépA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
A 2001. szeptember 11-i merénylet (vagy, ahogyan sokan emlegetik: 9/11) nemcsak Amerikát, hanem az egész világot megrázta. S a világ egyik napról a másikra teljesen megváltozott. Ahogy Martin Amis egy héttel a merénylet után írt cikkében megfogalmazta, a tragédia fő üzenete a következő volt: Amerika, ideje megtanulnod, milyen engesztelhetetlen gyűlölet tárgya vagy. A szerző a sokk hatása alatt próbálta értelmezni az eseményeket, s a téma nem hagyta nyugodni. Újra és újra visszatért hozzá: írt esszét, publicisztikát, recenziót, elbeszélést. Amis mostani kötete azon tizennégy írását tartalmazza, melyeket a szerző 2001 és 2007 között írt különböző lapokba. Foglalkozik az öngyilkos terrorista akciók elkövetőinek személyes motivációival (egyik elbeszélésében Mohamed Atta utolsó napját írja meg) ugyanúgy, mint a nyugati vezetők politikájának mozgatórugóival, az al-Kaidával és Oszama Bin Laden személyiségével vagy a katasztrófáról készített játékfilmekkel. Írásai alaposan megosztották a közvéleményt, sokszor a politikai korrektség határán táncolnak: akkor is, mikor a vallás és a barbarizmus közti kapcsolatot elemzi vagy amikor Bush és Blair szerinte alapvetően elhibázott politikáját kárhoztatja. Egyik írása pedig (Terror és unalom címmel) a Mohamed-karikatúrák és a pápa meggondolatlan mondatai hatására született. A kötet írásaiból azonban kisüt a szerző azon, alapvetően optimista nézete, miszerint a vallási és ideológiai fundamentalizmusok barbárságával szemben a Nyugat egyik legerősebb védőbástyája az irodalom - a nyugati írók függetlensége, az előítéletektől és minden vallási vagy politikai diktátumtól mentes szövegekben megnyilvánuló szabadság... Minden, a közélet kérdései iránt érdeklődő olvasó számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-07-9019-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:35
. Amis, Martin: A második gép - Jelenlegi ára: 2 435 Ft