2011. december 31., szombat

Cinszil -peptides Öregedésgátló, Revitalizáló - Jelenlegi ára: 2 750 Ft

Cinszil-t
Kiválóan alkalmazható: az idő előtti öregedés megelőzésére, az immunitás és antioxidáns státusz erőteljes növelésére, illetve feszültség, stressz, álmatlanság esetén. Segítséget nyújt stroke, valamint agy- és fejsérülések, allergia, bőrbetegségek, szénhidrát- és zsíranyagcsere, cukorbetegség, érelmeszesedés, vasoneurosis, magas vérnyomás esetén. Számos más hatóanyagon kívül főbb összetevői a cink, glicin és a B6 vitamin
*
Cink
A cink elengedhetetlenül szükséges szervezetünk összes sejtjének egészséges működéséhez. Fontos szerepet lát el az anyagcsere szabályozásában, főbb hormonjaink, valamint több mint 200 enzim működését szabályozza. Segít beállítani vérünk sav-bázis egyensúlyát. A cink elősegíti a fehérje szintézisét és az egészséges testsúly visszaállítását.
Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések kialakulását, ösztönzi a fehérvérsejt-képződést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket.
Elősegíti a sebek gyógyulását, az izomműködést, és feltehetőleg az agyműködést is befolyásolja. Szinte az összes bőrbetegség tünete alábbhagy, vagy elmúlik szervezetünk cink készletének növelése esetén.
A cink másik fontos tulajdonsága, hogy képes korrigálni a vér cukorszintjét. Az ásvány segít a hasnyálmirigynek kitermelni az enzimet, és védi a vele összekapcsolt területeket azokon a sejtmembránokon, amelyek felelnek a hormon bejutásáért a sejtekbe.
Glicin
A glicin jelentősen javítja a cink feldolgozását és emellett egy sor kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Képes csökkenteni a pszicho-emocionális feszültséget, az agresszivitást, konfliktus hajlamot, emelni a szociális adaptációt, javítani a közérzetet, segíteni az elalvásban és normalizálni az alvást, növelni a szellemi tevékenységet, csökkenteni a központi idegrendszer működését romboló alkohol és gyógyszer készítmények mérgező hatását.
A B6 vitamin
A piridoxin (B6 vitamin) különféle feladatokat lát el, amelyek közül a legfontosabb, hogy biztosítja az aminosavak anyagcseréjét. Emellett részt vesz olyan neuromediátorok cseréjében, mint a szerotonin és a dopamin. A neurofiziológusok véleménye szerint, a depresszióban szenvedő emberek nagyobb mennyiségben kell hogy szedjék a B6 vitamint.
A piridoxin (B6) részt vesz a vörös vérsejtek (eritrociták) és a hemoglobin újratermelésében.
A piridoxin nem csak a fehérje-anyagcserében játszik fontos szerepet, hanem a zsír- és szénhidrát-anyagcserében is. Fontos szerepe van az izmokban és májban összegyűlt szénhidrát vérbe történő eljuttatásában. Ez a folyamat nagyon fontos a több milliárd idegsejt folyamatos glukóz ellátásában. Ebben a folyamatban a szervezetben lévő B6 vitamin közel fele vesz részt. A piridoxin hiány az antitest számának csökkenéséhez, valamint a kórokozókkal szembeni védekező-mechanizmus romlásához vezet.
*"Létezik lehetőség az emberi öregedés folyamatának irányítására! "
*
Szerv és szövet megújító Peptidekkel!
*
Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania.
*
Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.
*
Végre Magyarországon is elérhetőek ezek a forradalmian új termékek!
*



Jelenlegi ára: 2 750 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:43
. Cinszil -peptides Öregedésgátló, Revitalizáló - Jelenlegi ára: 2 750 Ft